Ρολόι ηλικιωμένων S90

Επισκόπηση

 

To UW-S90 είναι ένα ρολόι εντοπισμού με κάρτα sim για ηλικιωμένους. O εντοπισμός του ρολογιού γίνεται μέσω στίγματος που αποστέλει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή όταν το ζητήσετε εσείς. Το στίγμα αυτό είναι ή μέσω GPS ή AGPS, όπου υπάρχει οπτική επαφή με τον δορυφόρο, ή μέσω LBS (δίκτυο κινητής τηλεφωνίας), όταν δεν υπάρχει οπτική επαφή με δορυφόρο. Είναι εύκολο στην χρήση από τον κάτοχο του καθώς η οθόνη είναι φωτεινή με μεγάλα εικονίδια, και διαθέτει ένα κουμπί SOS σε κόκκινο χρώμα για να μπορεί να καλεί εύκολα σε περίπτωση ανάγκης.

Λειτουργεί και ως κινητό τηλέφωνο δίνοντας τη δυνατότητα επικοινωνίας με τον χρήστη αλλά και στον χρήστη να επικοινωνήσει σε περίπτωση ανάγκης. Επιτρέπει εισερχόμενες κλήσεις μόνο από αριθμούς που έχουν αποθηκευτεί στον τηλεφωνικό κατάλογο του ρολογιού μπλοκάροντας έτσι οποιαδήποτε άλλη εισερχόμενη κλήση, όπως π.χ. κλήσεις από απόκρυψή ή από διαφημιστικές εταιρείες.

Με το UW-S90  έχετε τη δυνατότητα να δώσετε εντολή στο ρολόι να σας καλέσει πίσω, χωρίς να εμφανιστεί σχετική ένδειξη στην οθόνη του ρολογιού, για να μπορέσετε να εποπτεύσετε το χώρο όπου βρίσκεται ο χρήστης.

Get-2000-coupon-S88-SOS-Call-Location1.jpg

Get-2000-coupon-S88-SOS-Call-Location3.jpg

Get-2000-coupon-S88-SOS-Call-Location5.jpg

Get-2000-coupon-S88-SOS-Call-Location6.jpgGet-2000-coupon-S88-SOS-Call-Location7.jpg

 

 

 

 0.66 ίντσες
 GPS
 LBS Positioning
 SIM

Shopping cartX