Όροι Χρήσης

Τα ρολόγια U-Watch είναι μικρές συσκευές επικοινωνίας και εντοπισμού. Είναι βασισμένα πάνω στο υπάρχον δίκτυο κινητής τηλεφωνίας GSM/GPRS και δορυφόρων GPS. Δεν υπάρχουν δεσμευτικά συμβόλαια. Αρκεί μονάχα η sim του ρολογιού να έχει χρόνο ομιλίας και διαθέσιμα megabytes για να μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικώς και να στέλνει data με το στίγμα του. Όλες οι συσκευές GPS απαιτούν μια κάρτα sim για να στέλνει τις GPS συντεταγμένες σε εξουσιοδοτημένο server τον οποίο η U-Watch σας παρέχει δωρεάν. Η U-Watch δεν δέχεται καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για την χρήση ενός ρολογιού U-Watch. Χρησιμοποιείτε τη συσκευή αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ρολόι με GPS πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με την επίβλεψη του γονέα και με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση οι γονείς ενός παιδιού να το αφήνουν να παίζει μόνο του σε χώρο που δεν είναι στο ορατό τους πεδίο ή δεν μπορούν να το επιβλέψουν. Το ρολόι – GPS βοηθάει σε περίπτωση που κάποιο παιδί απομακρυνθεί, σε περίπτωση που ο γονιός θέλει να ξέρει που βρίσκεται ή για να επικοινωνεί με το παιδί σε περίπτωση ανάγκης. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μόνο του το ρολόι δεν μπορεί να εγγυηθεί την εύρεση ενός χαμένου παιδιού αφού μπορεί να αφαιρεθεί, να τελειώσει η μπαταρία του, να βραχεί, να χαλάσει. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ-GPS.

 

Προσοχή:

  1. Να είστε σίγουρος ότι η συσκευή είναι τελείως φορτισμένη.
  2. Η κάρτα sim πρέπει να έχει πάντα χρόνο ομιλίας και διαθέσιμα megabytes.
  3. Πάντα να σιγουρεύεστε ότι η συσκευή είναι αναμμένη και έχει σήμα.
  4. Μετά από κάθε αλλαγή στα settings σιγουρευθείτε ότι λάβατε το μήνυμα "set οκ " που επιβεβαιώνει την αποθήκευση της αλλαγής.
  5. Μην φορτίζετε το ρολόι με powerbank ή στο αυτοκίνητο.
  6. Η συσκευή έχει δείκτη αδιαβροχοποίησης IP31 - Δεν είναι αδιάβροχη και δεν πρέπει να βρέχεται. Σε περίπτωση που η συσκευή βραχεί η εγγύηση ακυρώνεται.
  7. Μην το χρησιμοποιείτε σε αεροπλάνα.
  8. Η συσκευή δεν θα λειτουργεί στο 100% αν δεν υπάρχει καλό σήμα GPS ή GSM.
  9. Η U-Watch δεν δέχεται καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για την χρήση ενός ρολογιού U-Watch. Χρησιμοποιείτε την συσκευή με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX